blog-post-img-64

Benefietavond Motoball groot succes

Het was drukker dan anders op het motoballveld afgelopen zatedag 7 juli. Motoball Vereniging Budel organiseerde dan ook een barbecue en een benefietavond na de wedstrijd tegen het Duitse MSC Puma Kuppenheim. De wedstrijd verloren ze met 7-9, na drie manches voor te hebben gestaan. Ondanks dit verlies was de benefietavond een groot succes.

Om half drie werd de door Horyon b.v. gesponsorde bal afgetrapt, waarna een spannende wedstrijd begon. Loek Looymans maakte al snel de eerste goal, waarna Miel Looymans het voorbeeld van zijn oudere broer volgde. De eerste manche werd afgesloten met een score van 2-0.
Ook in de tweede en derde manche was MBV Budel sterker dan de tegenstander. De manches werden afgesloten met een score van respectievelijk 4-2 en 7-6. Tijdens de laatste manche kwamen de Duitsers echter terug. Ze vochten voor het spel en wonnen uiteindelijk met 7-9.

Mooi bedrag

Toch mocht dit de pret niet drukken. Om vijf uur begon namelijk de barbecue die de benefietavond inluidde. Tijdens de wedstrijd en de barbecue konden loten gekocht worden voor de loterij, waarbij mooie prijzen te winnen waren. Van petjes en pennen tot dinerbonnen en bosmaaiers, het werd allemaal weggegeven. Aan het einde van de avond waren alle loten verkocht.
‘De loterij verliep boven verwachting goed’, vertelt organisator Karin Beimans-Rutten. Zij spreekt van een groot succes, al had het ‘s avonds van haar wel iets drukker mogen zijn: ‘er waren zaterdag veel activiteiten in Budel, waardoor het minder druk was dan gehoopt. Maar de vereniging heeft een mooi bedrag opgehaald om de misgelopen financiën van het Keverweekend op te vangen. Het feest liep lekker en het was gezellig.’
DJ Boy fleurde het feest nog meer op met zijn opzwepende muziek. Hij kreeg iedereen de dansvloer op. Rond één uur ’s nachts kondigde hij het einde van het feest aan, maar de meeste mensen hadden nog lang geen zin om naar huis te gaan.

Kofferbakverkoop

De volgende activiteit die Motoball Vereniging Budel organiseert om extra geld binnen te halen staat ook alweer op de agenda. Op zondag 16 september 2012 staat er een kofferbakverkoop gepland. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.kofferbakverkoop-budel.nl.

Geen reacties