blog-post-img-55

Motoball Vereniging Budel organiseert benefietavond

Motoball Vereniging Budel organiseert zaterdag 7 juli een benefietavond. Op deze manier probeert de vereniging de misgelopen financiën te compenseren die ze normaal gesproken verdient aan het Keverweekend. Alle mensen die de motoball een warm hart toedragen, zijn van harte welkom.

Motoball Vereniging (MBV) Budel ondersteunde Kever Club Nederland ieder jaar tijdens het Keverweekend. Hiermee haalden zij het grootste deel van hun financiën binnen. Dit jaar gaat het Keverweekend niet door, waardoor de vereniging tegen een begrotingstekort aanloopt. Al 34 jaar lang bestaat MBV Budel zonder enige vorm van subsidie, en kan bestaan dankzij de werkzaamheden tijdens het keverweekend, en de vele sponsoren en vrijwilligers die de vereniging heeft. Om te voorkomen dat hier verandering in komt, organiseert de vereniging eenmalig een benefietavond. Deze benefietavond vindt plaats op de datum dat anders de feestavond plaatsvond voor de vrijwilligers van het Keverweekend.

Op 7 juli spelen de motoballers eerst een thuiswedstrijd tegen het Duitse MSC Puma Kuppenheim. De wedstrijd start om 14.30 uur. Aansluitend aan de wedstrijd wordt er gebarbecued en vervolgens vindt er een feestavond plaats met een band of dj. Wie er op komt treden is op dit moment nog niet bekend. Volgende week zal hier meer over bekend worden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.motoball.nl

Wanneer je gezellig mee wilt barbecuen, dan kun je jezelf aanmelden bij Karin Rutten (karinrutten@hotmail.com). Er wordt dan voor voldoende vlees en salade gezorgd. Voor de feestavond hoef je je niet aan te melden. Iedereen is van harte welkom op het veld aan het verengde van de Schoordijk in Budel.

Geen reacties