blog-post-img-58

Nipt verlies voor Motoball Vereniging Budel

Na een spannende wedstrijd verloor Motoball Vereniging (MBV) Budel zaterdag 9 juni nipt van MSC Ubstadt-Weiher. Het werd 6-7 voor het Duitse team. Dankzij het mooie weer en het EK voetbal dat na de wedstrijd gekeken werd, was het een drukke dag. Zo’n 375 toeschouwers kwamen kijken naar de wedstrijd.

De wedstrijd ging direct hevig van start. Al in de derde minuut scoorde Ubstadt-Weiher de eerste goal. Budel wist direct daarop in de vierde minuut de eerste tegengoal te scoren. De eerste manche eindigde met 1-2. Daarna leek Budel sterker te zijn dan de tegenpartij. De tweede manche werd afgesloten met een score van 4-2. De Duitsers kwamen echter terug, waardoor de derde manche alweer werd afgesloten met 5-5.
In de vierde en laatste manche ging het erop. Budel stond even voor, maar Ubstadt-Weiher liet zich niet kennen. In de laatste minuten scoorden zij 2 doelpunten, waardoor de wedstrijd eindigde met een score van 6-7. Al met al een nette score voor beide teams. De wedstrijd werd gespeeld met een wedstrijdbal gesponsord door Peer Houben uit Budel-Schoot.
De volgende dag speelde de tweede van MBV Budel tegen MBC Dordrecht. Deze wedstrijd pakte minder goed uit. Budel verloor in Dordrecht met 5-3.
Op 7 juli vindt de eerstvolgende thuiswedstrijd plaats op het motoballveld aan het verlengde van de Schoordijk in Budel. Er wordt dan om 14.30 uur gestreden tegen het Duitse MSC Puma Kuppenheim. Iedereen is welkom om deze wedstrijd te komen kijken. De entree is gratis.

Geen reacties