blog-post-img-80

MBV wint Klasse!-award

Burgemeester Vermue van de gemeente Cranendonck reikte donderdag 3 januari de Klasse!-award uit aan Motoball Vereniging Budel. Deze award symboliseert een vereniging, instelling, stichting of bedrijf die volgens de gemeente Cranendonck een compliment verdient.

Burgemeester Vermue van Cranendonck zei het volgende over onze club:

Dit jaar wordt deze award vol overtuiging uitgereikt aan Motoball Vereniging Budel. Motoball is voetbal op een motorfiets. De leden van Motoball vereniging Budel bestaan al velen jaren. Zij vragen geen subsidie van de gemeente. Hun financiële middelen halen ze uit hun contributie en voor een groot gedeelte uit het doen van vrijwilligerswerk tijdens het Keverweekend in Budel. Hiervoor krijgt de club een vergoeding. Afgelopen jaar werd enkele weken vóór dit evenement ineens de stekker eruit getrokken door Kever Club Nederland. Voor de Motoball vereniging was dit een enorme financiële strop.

De leden van Motoball Vereniging Budel hebben het er niet bij laten zitten en zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan met het organiseren van allerlei activiteiten. Hiermee hebben zij hun begroting weten te dichten. Dit allemaal zonder hulp van de gemeente. Dat vinden wij een enorm compliment waard! Klasse dus!

Daarnaast kunnen wij u vermelden dat de Motoball vereniging één van de drijvende krachten is achter een nieuw keverweekend dat in september 2013 moet gaan plaatsvinden.

Geen reacties